Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.
«Fargeglede» av Pål Akerø / Bilde: Galleri Vox

30. april lanserte Kunst, kultur og psykisk (KKPH) helse både den 61. utgaven av tidsskriftet Kraftverk og utstillingen Tur-retur, med et digitalt arrangement på sin nettside.

Det planlagte lanseringsarrangementet på Litteraturhuset i Bergen måtte  avlyses på grunn av koronarestriksjoner. Men det hindrer ikke KKPH i å lansere de unike bidragene til sine deltakere på nettsiden.

Klikk deg inn på nettsiden og nyt flotte ord og bilder torsdag 30. april kl. 19.00!

Blant annet vil byråd for kultur, mangfold og likestilling Katrine Nødtvedt delta med en hilsen.

Hva er Kraftverk

Kraftverk er en dikt- og kortprosasamling som kommer ut to ganger i året, en nettutgave og en papirutgave. Tidsskriftet vil gi stemme til uetablerte skrivere som er eller har vært psykisk syke, og som ønsker å uttrykke seg i et skjønnlitterært språk.

Kraftverk nr 61 er en nettutgave, som inneholder både dikt, prosa og noveller. Den har også et essay av forfatter Rønnaug Kleiva.

KKPH nettgalleri

KKPH nettgalleri skal synliggjøre utøvernes arbeider innen ulike visuelle uttrykk. Nå er det kunstneren Pål Akerø.  som vil vise en retrospektiv utstilling kalt Tur-retur. Akerø er tilknyttet Galleri VOX, og  jobber i hovedsak med Maleri og Skulptur. I sine arbeider bruker han humor, ordspill og refleksjoner over politiske spørsmål