Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Loddisburgeren, et matprosjekt med hjerte for Loddefjord, er nå i full gang i en digital versjon.

Avstemningen til Loddisburgeren startet 19. mai – og det har allerede skapt bevegelse hos barna i Loddefjord, og mange har allerede vært inne og stemt på sin burgerfavoritt.

Målet med matprosjektet er både å skape matglede, interesse for faget (og da økt rekruttering som det er behov for), matkunnskap og innsikt om næringsrik og bærekraftig mat, samt fellesskap, bydelsidentitet og stolthet for området sitt.

Det er laget en film med stjernekokken Christopher Haatuft, som også satt i juryen, som sammen med de 3 finalistene (to fra Vadmyra skole og en fra Kjøkkelvik skole, alle elever i skolefaget Mat og helse) lager burger med ham på kjøkkenet til Lysverket. Her finner dere informasjon om prosjektet sammen med oppskrifter og filmer som viser Haatuft lage burgeren med barna: https://smaksverkstedet.no/loddisburgeren/

Avstemningen varer til 2. juni. Etter det så skal vinneren kåres og sammen med klassen sin skal han eller hun komme tilbake til kjøkkenet på Lysverket sammen med hele klassen sin og lage sin favorittburger.

Arrangør er byrådsavdeling for kultur, mangfold og likestilling i Bergen kommune og Folkelige.