Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Online sangtimer med Myrna https://www.weareloft.no/
Her kan du lære mer om sangteknikk og synge favorittlåtene dine, få hjelp til låtskriving, eller lære deg å spille akkorder på piano slik at du kan synge og spille samtidig! Du trenger bare internett, laptop/tlf, godt humør og selvfølgelig være glad i å synge! Fra 12 år, alle nivåer, ingen øvre grense, ingen bindingstid.

Spesialtilbud i karantenetiden: 300,- pr time (60 min)

Videokurs (sang og piano med Myrna) https://sangogpiano-med-myrna.selz.com/
– For deg som er glad i å synge og vil lære å spille enkle akkorder på piano, slik at du kan spille og synge samtidig. For den absolutte nybegynner. Øv når du vil og i ditt eget tempo. Videoene er på ca 1 min med både lyd og bilde. Nye kurs kommer etterhvert.

Spesialtilbud i karantenetiden:
35,- pr video
300,- pr kurs (10 videoer)
og 450,- for Del 1 og 2 (20 videoer)

Myrna Braza
Myrna er artist, låtskriver, vokal coach/talentutvikler og manager. Hun har utgitt flere album og spilt en rekke konserter i inn- og utland (samt TV-program). I åresvis har hun coachet mange av Bergens fremadstormende artister, bl.a Hedda Mae, Kamara, Halie, Mathea-Mari m.fl, som bl.a har vunnet MGPjr, deltatt i Idol og Norske Talenter, og blitt signert til store management og plateselskaper som Made og Sony, og mye mer.

Med sine ulike roller i musikkbransjen Bergen, fra låtskriving, konserter og utgivelser, til talentutvikling, management og booking, har hun opparbeidet seg mye erfaring fra flere områder i bransjen. Høsten 2019 startet hun selskapet «Löft» i samarbeid med Thomas Haugland fra anerkjente «tomtomstudio», og tilbyr innspilling, produksjon, talentutvikling og management, samt utleie av Skuret øvingshotell i Bergen. Da coronaviruset og karantenetiden var et faktum, opplevde hun at mange var frustrerte og kjedet seg hjemme uten aktiviteter. Hun satte derfor ned prisene på sangtimer og utviklet flere videokurs, slik at enda flere kunne få muligheten og tilgang til ny læring, egenutvikling og en kjekk aktivitet å drive med. Myrnas motto for coachingen hun gir er «økt selvtillit, trygghet, selvstendighet, lek og mestring».