Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

2020 – en parkodyssé
Prosjekt nr 2 av 3: …ZOOmmm…

Bli med å lage dyr og insekter til en treigloo i Nygpårdsparken. Ikke en igloo laget av snø, men en igloo med et virkelig tre i midten! Der inne kan du studere trestammen på nært hold – zoome inn på lyder, lukter og former. Dyrene og insektene bosettes på treiglooen og blir en del av en kunstinstallasjon i parken.

Gratis utendørsverksted og utstilling med kunstpilotene i øvre del av Nygårdsparken. Verksted kl 12-15 lør 20.06, søn 21.06, lør 27.06 og søn 28.06. Utstilling 20.06-28.06.

Påmelding:
Registrer dere på forhånd; kunstpilotene@gmail.com, oppgi navn på kontaktperson, mobilnr og antall barn og voksne + ønsket dag og tidspunkt (kl 12, 13 eller 14).

Dropp inn: Vi registrerer dere ved ankomst.

Trygt verksted: kunstpilotene bidrar i arbeidet med å hindre smittespredning under COVID-19, og følger retningslinjene for registrering, antall, avstand og håndtering av verkstedsmateriall. Verkstedet er organisert i 5 arbeidsstasjoner med god avstand mellom hver stasjon. Verkstedsmateriell og verktøy er tilgjengelig på hver stasjon og deles ikke av andre. Håndsprit ved ankomst og avgang.

Velkommen!

Instagram: @kunstpilotene

2020- en parkodyssé er produsert av kunstpilotene for Bymiljøetaten, Bergen kommune og inngår i byjubileet Bergen 950.