Laster Arrangementer
Dette event har allerede funnet sted.

Vill Vill Hjemmefest & Brakkesyke 2020 presenterer:
Great News
Se konserten live på Facebook eller Youtube!

Konserten streames i samarbeid med Vers Libre og Det Akademiske Kvarter

«Fuse bubblegum choruses with a pounding physicality”.
Slik beskriver det britisk musikkmagasinet Clash Magazine den norske daze-pop-trioen Great News.

Great News har skapt et lydspråk som bryter gjennom alle soniske grenser. Med hissige gitarer, soldynkede psykedeliske bøyninger og surf-soul garasje rock «anthems», går bandet kollektivt i bane rundt i kaleidoskopet for hver release. Musikken deres er et nikk til klassiske alt-rock jams, men beholder egenskapen til å røre igjennom dagens skiftende lydbilde og kulturlandskap. 17. April deler trioen sitt andre album «Now and Them».

Oppfølgings-albumet til 2018- plata «Wonderfault», starter på samme måte med catchy gitarer og spennende hooks, men Now and Them tar også lytterne med på en emosjonell reise, med spor som «Restless Eyes», «Someone Good» og «Never Going Back» som skildrer kjærlighetssorg og ensomhet, men også ambisjoner og drivkraften til å gjøre gode ting.

Great News består av hovedvokalist/gitarist Even Kjelby, bassist Ole Kristian Einarsen, og trommeslager Lars Henrik Stoud Platou. Ved slutten av 2017 slapp de sin debutalbum Wonderfault, en «shoe-gazers» uskarpe dagdrøm. For å finansiere gjennombruddet som ble omtalt i CLASH, Q MAgazine, Huffinton post mm, tok gutta på seg forskjellige rare jobber akkompagnert av minstelønnens kjas, for å leve ut sin sanne lidenskap i livet.

Vill Vill Hjemmefest er vår digitale konsertserie. Hver uke streamer vi konserter fra Vill Vill Vest sine kjente og kjære scener, og vi lover et fornøyelig gjensyn med noen skikkelige godbiter fra tidligere festivaler. Nytes fra egen stuer.