Slik så det ut da Bergen Nå ble lansert!

Under mønstringen «Bergen Nå» inviterer Bergen kommune og Festspillene til en rekke aktiviteter med digitalisering som tema. Du kan alle arrangementene i vår kalender.

 

– Bergen Nå vil vise i praksis hvordan kunst- og kulturfeltet tar en aktiv rolle i digitaliseringssamfunnet, med ett tydelig mål, å la selve kunsten nå ut til flere. Bergen kommune har som mål i den nye kunstplanen for 2018-2027 å bidra til at kunsten blir enda mer synlig og spredt til et større publikum, både nasjonalt og internasjonalt. Bergen Nå skal sette et tydelig startskudd for satsingen på digital formidling av kunst og kultur, sier byråd for klima, kultur og næring Julie Andersland.

Kunst og kultur til flere

Bergen er en by i endring, og flere digitale tjenester og løsninger er allerede en del av bergensernes hverdag. Under festivaldagene 23. mai – 6. juni inviterer Bergen kommune og Festspillene til en rekke publikumsrettede aktiviteter med digitalisering som tema.

Vi byr på over 30 arrangementer, blant annet hackathon på Festplassen, streaming av festspillkonserter til skoler og sykehjem, VR-lounge i Grieghallen, digital byvandring rundt Lille Lungegårdsvann, spillfestival på Ricks og familiearrangementer på biblioteket. Sammen med flere av byens kunst- og kulturaktører skal vi vise en by i endring, og du er invitert.

Foto: Katarina Lunde